Doktertje spelen!

Dit Kapi Hospital online game lijkt me erg leuk, maar zag nog geen kans te spelen, hoor graag ervaringen van anderen!
Maar wilde het niet missen hier toe te voegen als tip voor de categorie ‘zorg’ hoewel ik nog niet weet of het serious is.

Bij deze een mening van een speler online:

“De uiterlijke verschijning wordt gekenmerkt door een liefdevolle Ziekenhuis simulatie,- vol met snurkende patiënten, veel verschillende ziekenhuiskamers en meerdere steden met ruime mogelijkheden voor actie. Wanneer we dieper ingaan op het fenomeen “Kapi hospital”, komen allerlei benoemingswaardige eigenschappen aan het licht: originele ziektes worden genezen, alternatieve geneeskundige geneesmiddelen, worden uitgedeeld aan de patiënten, daarnaast worden ook evolutionaire onderzoeken gedaan en worden ziekenwagens ingezet bij de quest opdrachten.
Poetsgrage poetsvrouwen, patiënten ontvoerende Aliens en sterke arbeiders leiden tot acuut speelplezier.
Het zogenoemde “speelplezier” als bekend symptoom van het browserspel Kapi Hospital word veroorzaakt door de pakkende spelwijze van deze economische simulatie. Ook noemen speelkoortslijders vaak de hoogwaardige grafieken, die dit ziekenhuisspel met veel liefde voor detail uniek maken.”

1 Comment
  1. Je conclusie is erg vmered. Eerst stel je dat we onze primitieve gevoels moeten laten voor wat ze zijn en vervolgens stel je een actiewijze voor om voedselweggen meer in balans te brengen op een manier die zo min mogelijk voelende individuen angst aanjaagt of pessimistisch maakt.Maar dan doe je evengoed een beroep op primitieve gevoelens Ook als je hiermee alleen doelt op het uiteindelijke doel van pessimisme voorkomen: meer honing maken’. Want waar is dat goed voor? Om onze primitieve gevoelens van lekker eten’; angst voor uitsterven van het menselijk ras’ of nog iets anders te onderdrukken? Wellicht is hier een antwoord op te geven zonder een beroep te doen op primitieve gevoelens, maar dat antwoord ken ik niet.

Leave a Reply